Ce este ovelo?

Ovelo este un pachet de serviciu care conține dezvoltarea unui website și gestionarea conținutului pe acest site pentru administrații locale, serviciu prin care instituția poate dezvolta un proces de comunicare de succes către alte instituții și către public. Funcționarea unei administrații locale este de succes dacă poate iniția și efectua proiecte, dezvoltări durabile ca răspuns la problemele reale ale populației, însă nu în ultimul rând poate comunica eficient și autentic despre detaliile acestor proiecte și dezvoltări. Această comunicare către populație devine posibil cât se poate de ușor prin intermediul portalului Ovelo.

Informații actuale

Ovelo garantează că informațiile listate pe site vor fi întotdeauna actualizate. Structura bine gândită a siteului ajută publicul în identificarea și descărcarea datelor necesare în orice situație de interacțiune cu instituția.

Actualizare simplificată

Gestionarea și actualizarea datelor este executată de Furnizor – Dumneavoastră trimiteți un email cu informațiile noi, și echipa de mentenanță rezolvă restul. În câteva ore primiți o notificare despre actualizarea executată.

Soluție abordabilă

Ovelo este precum un angajat, gata de acțiune în orice moment, însă pentru un preț mult mai convenabil. Oferim mai multe pachete pentru a acoperi cerințele instituției d-voastră.