Mi az ovelo?

Az ovelo az önkormányzatok számára kifejlesztett szolgáltatáscsomag, melynek célja, hogy hozzájáruljon a helyi vezetési testületek sikeres kommunikációjához. Egy önkormányzat működése akkor tekinthető sikeresnek, ha a lakosság problémáira valós megoldást kínáló projekteket, fejlesztéseket valósít meg, és ezt hatékonyan és hitelesen tudja kommunikálni a célcsoport és a tágabb nyilvánosság felé. Ezt teszi lehetővé az ovelo.

Naprakész információk

Az ovelo biztosítja azt, hogy a honlap tartalma mindig friss és aktuális legyen. Az átláthatóság és a keresőbarát felület jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy a látogatók gyorsan és könnyedén megtalálják a keresett információt.

Egyszerű frissítés

A felület karbantartását és frissítését a kivitelező végzi – Önnek nincs más feladata, mint egy e-mailben elküldeni a közzétenni kívánt tartalmat. Ezt követően hátradőlhet: írásban értesítjük, amint elvégeztük a frissítést.

Költségkímélő megoldás

Az ovelo olyan akár egy új munkatárs, azonban a minimálbér töredékéért áll az Ön rendelkezésére. A kínált díjcsomag lehetővé teszi annak a szolgáltatástípusnak a kiválasztását, amelyik leginkább lefedi az intézmény igényeit.